Грубо строителство е етапът в строителството, който обхваща основните елементи на сградата, като фундамент, стени и покрив. Компанията cvetoslav-georgiev.com е специализирана в грубо строителство и предлага качествени решения за всички видове проекти, от резиденциални до търговски и индустриални.

Един от ключовите елементи на грубото строителство е фундаментът. Той е отговорен за издръжливостта и стабилността на сградата и трябва да бъде проектиран и изграден от професионалисти. Компанията cvetoslav-georgiev.com изгражда фундаменти от бетон, камък и други материали, които са подходящи за различни типове сгради.

Стените са друг важен елемент на грубото строителство и могат да бъдат изградени от тухли, блокове, бетон или други материали. Компанията cvetoslav-georgiev.com предлага услуги за монтаж на стени от различни материали и експертно съветване при избора на подходящите материали.

Когато стените са изградени, е време да се изгради покривът. Компанията cvetoslav-georgiev.com предлага решения за изграждане на покриви от различни материали, като метални плочи, керемиди, шифер и други. Важно е да се избере подходящия материал за покрива, който да отговаря на нуждите на проекта и да осигури защита от влага и други елементи.

В допълнение, компанията cvetoslav-georgiev.com предлага и услуги за монтаж на врати и прозорци, които са важни елементи на грубото строителство. Те не само осигуряват достъп до сградата, но и допринасят за визуалния облик на сградата.

  • Направа на кофраж
  • Подготовка на арматура и връзване на различни елементи – според изискванията

  • Изливане циментови смеси – фундаменти,подпорни стени,плочи и др.

  • Направа на зидария с тухли единичка,четворка,итонг и др.

  • Вароциментови мазилки
  • Подови замазки